Rendőrség

2023.12.08. 19:22

Veszélyes celldömölki férfi a körözési toplistán

Két Vas vármegyei bűnöző is felkerült a rendőrség körözési toplistájára. Egy nő és egy férfi. A férfi különösen veszélyes. 

Illusztráció!

Mi is az a körözési toplista? 

A police.hu https://www.police.hu/ folyamatosan frissíti a körözési toplistáját. Az adatbázisban jelenleg 50 bűnöző fényképe és adatai szerepelnek.  A körözési toplistára azok kerülnek fel, akikkel szemben elfogatóparancs van érvényben.  

Ki a két Vas vármegyei? 

A 29 éves, celldömölki születésű Vajda Martint lopás és rablás miatt keresik a rendőrök. A rendőrség felhívása szerint különösen veszélyes. 

A toplistán akadt egy vasi hölgy is. Az 52 éves, szombathelyi születésű Varga Erzsébetet "kifosztás csoportosan vagy bűnszövetségben" miatt keresi a rendőrség

A rendőrség azt kéri, hogy amennyiben valamelyiküket felismerik, vagy információval rendelkeznek hollétükről, tegyenek bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

Legutóbb is egy celldömölki férfit keresett a rendőrség. Akkor arról itt írtunk:

De volt olyan is, hogy Németországban kaptak el egy körmendi férfit, aki szintén felkerül a toplistára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában