Szép eredmények

2024.01.31. 13:41

Aranyos mazsorettek - Idén harmincéves a csepregi csoport

A csepregi mazsorettek szép eredményeket értek el Törökbálinton. A Kisvirág és Rózsaszirom csoportok show és pom-pom kategóriában is arany oklevelet kaptak.

Horváth László

Arany oklevelet kaptak a csepregi mazsorettek

Forrás: Csepreg Város Mazsorett Csoportja

Törökbálinton január végén immár negyedszer tartották meg az országos mazsorett fesztivált. A seregszemlén a csepregiek is részt vettek, s ha már ott voltak, nem tértek haza üres kézzel. A Kisvirág csoport először lépett II. korcsoportban a szakmai zsűri elé. Show kategóriában ezüst, pom-pom kategóriában arany oklevélben részesültek. Ugyanezt az elismerést érdemelték ki a Rózsaszirom csoport felnőttjei is.

- Nagy gratuláció a lányoknak a szép eredményért – mondta nem kis büszkeséggel Boros Evelin, a Csepreg Város Mazsorett Csoportjának vezetője. – Idén még egy fesztiválra, a nemzetközi hírű sárvári mazsorett találkozóra szeretnénk elmenni. Emellett idén is eljutunk falunapokra, illetve a csepregi, városi rendezvényeken is felvonulnak a mazsoretteseink. Nálunk, három korcsoportban, 4-10 éves, a 10-14, illetve a felnőtt csoportokban vannak heti rendszereséggel próbák. Igyekszünk mindig megújulni, új koreográfiát kitalálni és azt begyakorolni.

A csepregi mazsorett idén harmincéves. Az egyesületet, 1994-ben, a művelődési ház akkori vezetője Ziembicki Erzsébet alapította. Az első művészeti vezető pedig Végh Adrienn volt.

A nagyszabású születésnapi gálát váratóan szeptemberben tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában