Búcsú

2024.01.13. 21:48

Elbúcsúztak a sárvári gyermekorvosok

Csütörtökön a sárvári városházán búcsúztatták el a város egykori gyermekorvosait. kondora István, Sárvár polgármestere a közösségi oldalán is köszönetet mondott a doktornőknek.

Polgár Patrícia

Fotó: Czupor Szilvia

Dr. Horváth Magdolna, a 2. számú gyermekorvosi körzet és Dr. Schmalcl Erika, a 3. számú gyermekorvosi körzet orvosainak feladatellátási szerződése január 26-án megszűnik. Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterekkel, dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyzővel és Erdős Katalin humánpolitikai irodavezetővel mondtunk köszönetet a doktornők munkájáért a Városházán - számolt be közösségi oldalán Sárvár polgármestere.

Mint azt leírta, dr. Horváth Magdolna gyermekorvos nyugdíjba vonul, miután 38 évet dolgozott Sárváron és Sitkén a kis betegek szolgálatában. Dr. Horváth Magdolna 1979-ben szerzett diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. A Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban kezdett dolgozni, 1986 óta dolgozik gyermekorvosként Sárváron és Sitkén.

Dr. Schmalcl Erika a Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán végzett 2006-ban, majd a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján kezdett dolgozni, itt sajátította el a gyermekgyógyászat alapjait. 2014. augusztus 1-je óta dolgozott Sárváron gyermekorvosként.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában