Javaslat elfogadva

2024.01.22. 18:00

Elfogadják a lakók kérését: új helyszínt keresnek Kőszegen a pumpapályának

A szerdai képviselő-testületi ülésen javaslatot terjesztenek elő a pumpapályával kapcsolatos 2023 szeptemberi döntés visszavonására, és új, a lakosság számára elfogadhatóbb helyszín kijelölésére, írta hétfőn délután a közösségi oldalon Básthy Béla polgármester.

Tóth Katalin

Fotó: © Cseh Gábor

Az előzményekről: amint arról beszámoltunk, fórumot szerveztek az Alpannonia parkba tervezett kerékpáros pumpapálya ügyében civilek szombaton. Az ott élők a nyugalmukat féltik, az önkormányzat egy régi tervét váltaná valóra.

"Köszönöm Csiki Istvánnak, a Hunyadi, a Bersek József, a Vaihingen és a csatlakozó utcák képviselőjének, hogy részt vett a lakók által szombaton az Alpannonia Túra- és Szabadidőparkban szervezett gyűlésen, majd ígéretéhez híven részletesen beszámolt a fórum eseményeiről. Ugyancsak szeretnék köszönetet mondani a kerékpáros egyesület képviseletében munkánkat eddig is segítő Katona Szilveszternek, akivel egyetértésre jutottunk abban, hogy a tervezett létesítmény nem lesz jó helyen ott, ahol azt a lakók nem tudják elfogadni." - szerepel még a polgármester posztjában.

Előzmény:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában