Fejlesztés

2024.01.09. 19:31

Ezt jó, ha tudod! - Elkezdődött a Várkerület utca felújítása Sárváron - fotók

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Kondora István

Közösségi oldalán osztotta meg Kondora István, Sárvár polgármestere, hogy az önkormányzati hivatal előtti járdaszakasz felbontásával elkezdődött a Várkerület utca Kossuth tér és Tizenháromváros utca közötti szakaszának felújítása. A Várkerület utca esetében az út- és járdafelújítás a jelenlegi kialakításon és forgalmi renden nem változtat, 269,9 m hosszúságban újjáépül az útpálya, új aszfaltburkolatot kap. Felújításukat követően megmarad a Nádasdy Ferenc utca és a Tizenháromváros utca közötti, egyirányú forgalmi rendű útszakaszon a 12 db parkolóhely is. 

A járdát a Kossuth tér és Nádasdy utca közötti szakaszon térkő burkolattal újítják fel. Megújulnak az úttest és a járda között található térelemek (virágtartók és kerékpártámaszok), továbbá a Nádasdy utcai útcsatlakozásnál található két darab kandeláber is. A Nádasdy Ferenc utca és a Tizenháromváros utca közötti járdaszakasz új aszfaltburkolatot kap. A projekt megvalósítását Sárvár Város Önkormányzata és a Vas Vármegyei Önkormányzati Hivatal konzorciumi formában bonyolítja le - olvasható a polgármester tájékoztatásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában