Program

2024.01.25. 09:00

Fényt vittek az éjszakába – Parádés neonbulit szervezett a vépi iskola szülői közössége

Nyolcvanan – szülők, pedagógusok, a képviselő-testület tagjai és családjaik – mulattak a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI szülői közösségének szombati bálján. Fergetegesre sikerült a parti, jövőre tervezik a folytatást.

Tóth Katalin

Forrás: VN

Neon dekorációt álmodtak meg a szervezők: UV lámpa világította meg a táncparkettet, a fehér abroszokat, és több száz neon fénypálca/rúd fokozta a látványt. A 18 órai kapunyitás után 19 órára, a nyitóprodukcióra megtelt a művelődési ház nagyterme. Hegedüs-Nemes Tímea, a szülői közösség elnöke beszédét három műsorszám követte: felléptek a művészeti iskola társastáncosai, akiket Novák Tamás készített fel. Őket a Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub fiataljai követték a kicsiktől a nagyokig, Molnár Nóra tanítványai. Végül hét anyuka táncolt három zeneszámra tetőtől talpig fekete ruhában, a végtagjaikon neonban. Vacsora következett, majd óriási buliba torkollt a bál – még a tombolasorsolást is későbbre kellett halasztani fél órával.

Forrás: VN

Vépi vállalkozók ajánlottak fel értékes ajándékokat a tombolára – köztük kozmetikai állapotfelmérést, ételutalványt, kézműves tárgyakat. Fődíjként egy türkiz kerékpárt vihetett haza a szerencsés nyertes. Az egyik helyi pékség és a cukrászda is hozzájárult a rendezvény sikeréhez. Dj Gandree szolgáltatta a zenét – széles palettáról válogatott zeneszámokat, és nagyon eltalálta a vendégek zenei ízlését – éjjel fél 2-ig szólt a zene. A belépőkből és támogatói jegyekből befolyt összeg a báli költségeket fedezte. Amint Hegedüs-Nemes Tímeától megtudtuk, a tombola bevételéből az iskola tanulóit és az iskolai rendezvényeket támogatják: a farsangot, a díjazottakat, a családi napot és a tervezett kertmozit a tanév vége felé.

Forrás: VN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában