Köszöntötték

2024.01.10. 10:00

Harminc évig szolgált sárvári háziorvosként - Nyugdíjba vonult dr. Borzon Judit

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Sárváron dr. Borzon Judit háziorvost. A város nevében Kondora István polgármester és Szabó Zoltán alpolgármester mondott köszönetet elhivatottságáért, több évtizedes lelkiismeretes munkájáért, amellyel a doktornő mindvégig a várost szolgálta.

Vaol.hu

Szabó Zoltán, dr. Borzon Judit és Kondora István

Forrás: VN/Czupor Szilvia

Dr. Borzon Juditot, a 4. számú felnőtt-háziorvosi körzet korábbi háziorvosát köszöntötték a sárvári városházán. A doktornő harmincéves háziorvosi szolgálat után tavaly év végén vonult nyugdíjba. Ebből az alkalomból Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel mondott köszönetet a város javát szolgáló több évtizedes tevékenységéért. Dr. Borzon Judit 1980-ban szerzett általános orvosi diplomát, 1985-ben belgyógyászatból, 1998-ban üzemorvostanból és háziorvostanból tett szakvizsgát. 1981 és 1992 között a sárvári kórház belgyógyászaként dolgozott. 1993-tól háziorvosként folytatta a város polgárainak gyógyítását. Évtizedeken keresztül a gyógyításba és hivatásba vetett hittel végezte kiemelkedő szakmai tevékenységét. Ez év elejétől dr. Borzon Judit háziorvosi körzetét dr. Fehér Áron vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában