Helyi közélet

2024.01.19. 17:00

Ismét találkoznak az öregdiákok

A hagyományok szerint ismét május végén rendezi meg az Öregdiákok Baráti Köre érettségi találkozóját. Már várják a résztevők jelentkezését.

Vaol.hu

A Sárvári Tinódi Gimnáziumért Alapítvány és az Öregdiákok Baráti Köre ebben a tanévben is megszervezi hagyományos érettségi találkozóját május 25-én, a gimnázium tornacsarnokában. A 10 órakor kezdődő ünnepségre várják a 35 éve vagy annál régebben érettségizett öregdiákokat. Mivel harmincnál is több osztály részvételére számítanak, az 5, 10, 15, 20, 25, 30 éves találkozókat 14 órai kezdettel szervezik meg – hívja fel a figyelmet Pintérné Zámbó Zsanett, a baráti kör titkára, aki egyúttal felhívja a figyelmet: az Öregdiákok Baráti Köre döntése alapján a jubiláló osztályok ötévenként, tanulónként ezer forinttal járulnak hozzá a kör munkájához, melyben az öregdiákok a gimnázium kiemelkedő tanulóit támogatják, valamint köszöntik az ötven éve érettségizett diákokat. Megköszönve az elmúlt évi adományokat a Tinódi Gimnáziumért Alapítvány felhívja a figyelmet: mindazoktól, akik valamilyen szállal kötődnek az intézményhez, örömmel fogadják, ha adójuk egy százalékával támogatják az alapítványt. A találkozón való részvételi szándékot a kör Facebook-oldalán üzenetben, vagy a gimnázium e-mail-címén várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában