Helyi közélet

2024.01.05. 21:01

Karbantartás: vágányzárra készülnek

Pályakarbantartási munkák miatt vágányzárat vezetnek be a Szombathely–Zalaszentiván–Zalaegerszeg vasútvonalon. A GYSEV közleményben tájékoztatott a menetrendi változásokról.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Január 22. és 26. között a Szombathelyről 22.30-kor induló (9828) Zalaegerszegig közlekedő vonat helyett Vasvár–Zalaszentiván állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Január 23. és 27. között a Zalaegerszegről 3.49-kor induló (vágányzár ideje alatt 3.13-kor induló, 9819. számú) Szombathelyig közlekedő vonat helyett Zalaszentiván–Vasvár állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Január 28-án, 30-án és 31- én a Zalaegerszegről 3.49-kor induló (vágányzár ideje alatt 3.13-kor induló 9819. számú) Szombathelyig közlekedő vonat helyett Vasvár–Szombathely állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vágányzár idején a Püspökmolnári–Szombathely kombinált viszonylaton módosulnak az átszállási lehetőségek – tájékoztat közleményében a GYSEV Zrt. A hirdetményből az is kiderül: Szombathely állomáson a január 31-ig végzett pályaépítési munkálatok miatt a 9839. számú személyvonaton a Zalaegerszeg–Szombathely–Sopron viszonylaton utazóknak Szombathely állomáson másik szerelvényre kell átszállniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában