Sérült gyermekek

2024.01.17. 21:14

Önsegítő csoportot szervez a szakszolgálat

Új szülőcsoport indul a Vas Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szombathelyi Tagintézménye szervezésében sérült gyermeket nevelő szülőknek.

Vaol.hu

Veszteségek és ajándékok elnevezéssel indít tízalkalmas önsegítő erőforráscsoportot a Vas Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szombathelyi Tagintézménye sérült gyermeket nevelő szülők számára. A csoportba azokat a szülőket várják, akik úgy érzik, hogy nehezen élik meg a gyermekük fogyatékosságával járó változásokat, szembesültek már azzal, hogy a család speciális élethelyzete értetlenséget, elutasítást vált ki egyes emberekből, amit nehéz feldolgozni, illetve szeretnének hasonló helyzetben levő szülők megértő hozzáállásából és hasznos tapasztalataiból erőt meríteni. 

A csoport minimum hat fő jelentkezése esetén indul. A megalakuló csoportban elsősorban a változásokból eredő veszteségek feldolgozását kívánják segíti. Céljuk egy olyan közösséget biztosítani, amely a támogatás és a veszteségfeldolgozás módszerével segíti az elfogadás folyamatát. Az időpont: kéthetente kedd délelőttönként 10 és 12 óra között január 30-tól kezdődően június 6-ig. A második alkalom után a csoport zárttá válik – ez is szerepel a plakáton. Helyszín: Szombathely, Berzsenyi tér 2. II. emelet. Csoportvezetők: Orbán Gréta pszichológus és Pék Krisztina pszichológus. Jelentkezni az alábbi e-mail-címeken lehet: [email protected]; [email protected].

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában