Jeges vízből mentettek

2024.02.07. 11:52

Celldömölknél mentette meg egy nő életét két körzeti megbízott, jutalmat kaptak bátorságukért

Vaol.hu

Forrás: Facebook/VVRF

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy jutalomban részesült két életmentő körzeti megbízott.

Mint ismeretes, 2023 decemberében egy árokba borult gépkocsiról érkezett bejelentés a Főkapitányságra. Gyurák Antal c. r. főtörzszászlós és Molnár Ádám r. főtörzsőrmester a Celldömölki Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja ért először a helyszínre, ahol látták, hogy az autó a tetejére borulva, egy jeges vízzel teli, mély árokba csapódott és a gépkocsivezető beszorult. Az autóba folyamatosan folyt be a víz, ezért egyikük a hátulját tartotta, a másikuk próbált menekülési lehetőséget biztosítani a sérült hölgynek. 

A helyszínre érkező Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóság munkatárasaival közösen az autót kihúzták az árokból és kiszabadították a nőt. 

Az életmentésben nyújtott segítségükért  2024. február 6-án, dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány úr jutalomban részesítette őket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában