A hét ingatlana

2024.02.11. 11:30

Hatalmas családi ház Vépen - jó áron!

Vaol.hu

Vépen egy kétszintes családi házat árulnak most jutányos áron, amely alkalmas arra, hogy olyan családok is igényes, nagyméretű otthonhoz jussanak, akik Szombathelyen csak lakást tudnának venni ennyi pénzért. A telek hatalmas, így a gyerekeknek a kert szinte egésznapi elfoglaltságot tud biztosítani, míg a szülőknek a 142 négyzetméteres ház lehetőséget ad arra, hogyha kell, elvonuljanak, vagy éppen a teljes rokonságot vendégül lássák. Nézze meg, és döntse el, érdemes-e kicsit távolabb menni a nagyvárostól.

“Szombathelyi ingatlan iroda eladásra kínál a megyeszékhelytől karnyújtásnyira Vép városában 2 szintes családi házat. A csendes, nyugodt környezetben található 2187m2 telekre, 1977-ben épült 2 szintes, tégla lakóépület. A jelenlegi tulajdonos alatt térköves beállót, kovácsolt vas kaput, fűtés, villany, víz korszerűsítést is kapott. Az épület egy oldal kivételével körbeszigetelt, nyílászárói hőszigeteltek. Az épület fűtéséről újszerű vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, átmeneti időszakban klímákkal tudnak a lakók fűteni és természetesen akár hűteni is!.”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában