Édesapjától vette át

2024.02.29. 15:50

Húsz éve a szombathelyi Zanati úti hajléktalanszálló orvosa – Virágcsokorral lepték meg dr. Morvay Adriennt

Csütörtökön volt pontosan húsz éve, hogy a Zanati úti hajléktalanszállón kezdett dolgozni dr. Morvay Adrienn. A kerek évfordulón gyönyörű virágcsokorral lepték meg.

Tóth Katalin

Virágcsokorral lepték meg dr. Morvay Adriennt

Fotó: © Cseh Gábor

A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. munkavállalói és ellátottjai nevében Németh Klára ügyvezető igazgató köszöntötte a doktornőt a rögtönzött ünnepségen. Kiemelte elhivatottságát, lelkesedését, és külön emléklapot is átadott neki, amelyen az szerepel: megbecsülésüket és köszönetüket fejezik ki a szakembernek az elmúlt két évtizedben végzett odaadó munkájáért, támogatásáért és együttműködéséért. Igazi meglepetést szereztek a doktornőnek, aki meghatottan vette át az ajándékot. 
Ahogy már korábban, úgy most is elmondta: édesapjától, dr. Morvay Frigyestől 2004-ben vette át a hajléktalanszálló orvosi ellátását. Szívesen megy a rendelésre, a szállón a szociális háttér és az egészségügy „együtt van”, ami sokat jelent a számára. Ha az egészsége bírja, gond nélkül viszi tovább az ellátást.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában