Problémás az utak állapota

2024.02.07. 20:00

Kátyúkat fotóztunk, amikor kátyú miatt történt baleset Szombathelyen - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szombathelyen elég problémás az utak állapota, erről már többször is írtunk. Mintha hiába történnének a felújítások, egyet befoltoznak, kettő lesz helyette. Mostanában már nem az a feladat vezetés közben, hogy kikerüljük az úthibákat, hanem az, hogy a sokból a lehető legkisebbe hajtsunk bele.

A keddi napon egy óriási kátyú/beszakadt padka mellett álltunk Szombathelyen, a Rozsnyó utcában, ami közel 20cm mély, ráadásul már hónapok óta ott tátong az út szélén, látszólag pedig már több autó alja is fennakadt a szélén, mivel olyan mély lyuk keletkezett itt. Épp erről akartunk volna írni, amikor a közelben pont egy kátyú miatt történt baleset.

A Sági utcában egy Volvo személyautó hajtott bele egy úthibába, a sofőrnek esélye sem volt kikerülni a mély kátyút a rossz állapotú úton. Az úthiba kivágta a jármű gumijának oldalát, illetve a felni is kissé megsérült. A sofőr rendőrt hívott az eset miatt. Ilyen esetben az út fenntartójának kell megtéríteni a kárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában