Csapatépítés

2024.02.26. 20:47

Beszámolók, programok, tisztújítás - Kiss Zoltánt újraválasztották a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület elnökeként

Élénk érdeklődés mellett tartotta meg tisztújító és beszámoló közgyűlését a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület. Az összejövetelen ismertették az idei évre vonatkozó programtervezetet is.

Horváth Zoltán Szabolcs

Beszámolók, programok, tisztújítás Kiss Zoltánt újraválasztották a Honvéd Bajtársi Egyesület elnökeként

Fotó: Unger Tamás

Kiss Zoltán nyugállományú alezredes, a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület elnöke köszöntötte az egybegyűlteket a Kisfaludy Sándor utca 1. szám alatti bérleményben múlt pénteken. Majd megtartotta összefoglalóját a szervezet 2023-as tevékenységéről. Ezt – a napirend szerint – a pénzügyi beszámoló és a felügyelő bizottság jelentése követte. Valamennyi beszámolót egyhangú szavazással fogadta el a közgyűlés. A kérdések, észrevételek után ismertették a 2024-re vonatkozó programtervezetet. Ezek szerint kifejezetten bőséges lesz idén is a kínálat. 

A tervek szerint az egyesület tagjai közül többen is részt vesznek majd a különböző ünnepi eseményeken és koszorúzásokon. Így például ott lesznek a szombathelyi március 15-ei, augusztus 20-ai, valamint október 23-ai programokon is. De nem maradnak ki a Savaria Történelmi Karnevál eseményeiből sem. 

Csapatépítő események 

Rengeteg szórakoztató, csapatépítő összejövetel is várható szervezésükben. Lesznek kirándulások, klubnapok, valamint kártya- és sportbajnokságok – tudtuk meg. A programtervezet ismertetése után következett a tisztújítás. A megjelentek egyhangúan úgy döntöttek, hogy továbbra is Kiss Zoltán nyugállományú alezredes marad a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület elnöke, Varga Tibor nyugállományú alezredes pedig az alelnöke, míg a titkári teendőket a továbbiakban is Vadász Tibor tartalékos főhadnagy látja el. 

Úgy gondolom, hogy amint a beszámolóban is elhangzott, egy nagyon sikeres, színes, mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött. Egyesületünk rendre 10–15 fővel, valamint a Szombathely Megyei Jogú Várostól kapott emlékzászlóval vett részt az önkormányzati ünnepségeken. Ezenkívül pedig rengeteg saját rendezvényünk is volt, melyek komoly érdeklődést váltottak ki a tagságunkból. Hasonlókat várunk a 2024-es évtől is 

– fogalmazott Kiss Zoltán. 

A rendezvény bajtársi beszélgetéssel, állófogadással ért véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában