Körkép

2024.02.22. 20:09

Lottólázban a vármegye! Az ötöslottó rekordnyereményéről kérdeztük a szombathelyieket

A szombathelyi lottózókban is egyre növekszik a forgalom, nem csoda, hiszen 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény. Különösen pénteken és szombaton várható a csúcsidőszak. A betérők főként saját számaikkal játszanak, lottólázban reménykedve a szerencsében.

Gáspár Eszter

Képünkön Horváth Zoltánné lottóárus és e cikk szerzője - mindketten lottólázban égnek

Fotó: Cseh Gábor

Ahogy közeledik a hétvége, úgy nő a forgalom a lottózókban. Olykor nem ritka az sem, hogy percenként térnek be az emberek, de van, hogy az utcán áll a sor ,bízva a szerencsében feladjanak egy szelvényt. Abban a 6 milliárd 450 millió forintban, ami minden idők legnagyobb várható főnyereménye az ötös lottón. Lottólázban vármegye. 

Lottólázban
Képünkön Horváth Zoltánné lottóárus és e cikk szerzője - mindketten lottólázban égnek
Fotó: Cseh Gábor

Lottólázban 

Horváth Zoltánné elárulta:

- Ahogy a rekordot közelíti a várható főnyeremény az ötös és a hatos lottón, úgy nő a játékkedv is, egyre többen térnek be hozzánk. Két típust tapasztaltam, akinek nem számít mennyi a nyeremény, minden héten jön és megteszi a számait, illetve aki csak akkor ad fel szelvényt, ha több milliárd a nyeremény.

Az egész ország lottólázban ég!

Bár lehet, hogy sokan arra tippelnének, hogy mindenki azonnal felmondana, és soha többé nem dolgozna, meglepően sokan gondolják máshogy.

Van, aki azt mondta, 1-2 hónapot dolgozna egy évben, a többi utazással töltené. Ezzel többen is tudtak azonosulni, többen mondták ugyanis, hogy azonnal elindulnának világot látni.

Meglepő válasz érkezett a fiataloktól is, akik tudatosan befektetnék a megnyert összeget.

Volt olyan is, aki utazás mellett adakozásra is szánna az összegből, de olyan is akadt, aki még a gondolattal sem játszott el soha, mert bár rendszeresen lottózik, úgy gondolja nincs rá esélye, hogy megnyerje a főnyereményt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában