Ügyintézés helyben

2024.02.27. 15:30

Posta Kondorfán - Marad és minden szolgáltatást biztosít

Fontos, hogy a helyiek helyben intézhessék ügyeiket - mondta lapunknak a település polgármestere. Ezért csatlakozott az önkormányzat a Magyar Posta partneri programjához.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: Cseh Gábor

Fontosnak tartottuk, hogy a helybeliek továbbra is helyben intézhessék ügyeiket. Egy kistelepülés életében különösen fontos szerepe van egy közösségi 
térnek, annak pedig szerves része a posta. A postai szolgáltatások helyben tartásával a lakók életszínvonala javítható, a helyi vállalkozók és a település egésze könnyebben kapcsolható a gazdasági vérkeringésbe, végső soron nő a településünk lakosságmegtartó ereje - mondta Takács Róbert polgármester. 

A partneri programban valamennyi postai szolgáltatás elérhető, ellátják továbbá az értesített és a postán maradó címzésű küldemények postahelyi 
kézbesítését, papír alapú állampapír értékesítést, biztosítás közvetítést is. 

Takács Róbert szólt arról is: a posta vállalta egy fő betanítását is. Mivel a korábban postán dolgozó hölgyet tovább foglalkoztatják, így most két önkormányzati dolgozó rendelkezik megfelelő végzettséggel, ezzel a postapontot a szabadságok ideje alatt is működtetni tudják.
 Korábban megírtuk: Sé szintén csatlakozott a Magyar Posta partneri programjához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában