Betegség

2024.02.10. 22:02

Prosztatarákot diagnosztizáltak O.J. Simpsonnál

O.J. Simpsonnál prosztatarákot diagnosztizáltak, és jelenleg kemoterápiás kezelésen vesz részt Las Vegasban, írja a Daily Mail.

Vaol.hu

Fotó: ZUMAPRESS.com / Northfoto

Az egykori NFL-játékos cáfolta a híreszteléseket, miszerint hospice-kezelésre szorulna. Simpsont 1995-ben felmentették felesége, Nicole és annak barátja, Ron Goldman meggyilkolásának vádja alól. 1994-ben, egy Los Angeles-i ház kertjében gyilkolták meg Nicole Brown Simpsont és ismerősét, Ronald Goldmant. Mindkettejükkel brutálisan végeztek: a nő torkát elvágták, a férfit többször megszúrták. A gyanú a nő volt férjére, két közös gyerekük apjára, O. J. Simpsonra terelődött, az otthonához érkező rendőrök ugyanis másnap reggel megtalálták a gyilkosság helyszínén felejtett véres kesztyű szintén véres párját, és vérnyomokat találtak a háznál parkoló autójában is. Simpsont végül a bíróság minden vád alól felmentette. Mint megírtuk, Simpsont 2007-ben fegyveres rablásért ítélték el. Végül 2017-ben szabadult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában