Helyi közélet

2024.02.29. 15:24

Több, mint 400 aláírást gyűjtött Horváth Gábor: járdafelújításért és -építésért lobbizik

Két petíción csaknem 400 aláírást gyűjtött Szombathelyen a Minerva lakótelepen és a Farkas Károly utcában Horváth Gábor. A fideszes önkormányzati képviselő ezúttal járdafelújításokért és járdaépítésért lobbizik.

Tömböly Ágnes

Horváth Gábor nem hagyja magát, ismét Minerva lakóiért állt ki

Fotó: VN-archív/Cseh Gábor

A lakókért vagyunk itt - ezt is kijelentette Horváth Gábor a szombathelyi közgyűlés csütörtöki ülésén, majd két petíciót - csaknem 400 aláírással - adott át Nemény András polgármesternek. Az egyiket 81-en írták alá, megválasztott képviselőjük által azt szorgalmazzák, hogy az önkormányzat a Farkas Károly és Szabadnép utcák új beépítésű lakóövezetének oldalán gyalogjárda tervezésére és kiépítésére biztosítsa a forrást az idei költségvetésében. A másik petíciót pedig mintegy 300-an írták alá, a Minerva lakópark járdáinak újraaszfaltozását kérik: így a Fortuna utcában a Viktória utca 11. és a Minerva utca 18. szám közötti társasházak között, továbbá a Minerva utca 14. számú társasháztól a Viktória és a Diana utcák kereszteződéséig a feltöredezett járdaszakaszok felújítását sürgetik - tudtuk meg Horváth Gábortól, Herény, Kámon és Minerva lakópark önkormányzati képviselőjétől. 

A fideszes politikus nem először él az aláírásgyűjtés lehetőségével: hasonló akciója után kezdődött el a Rumi Rajki István utca felújítása és került traffibox a Muskátli utcába.  

 

 

 

 

 

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában