Helyi közélet

2024.02.17. 16:00

Választás 2024 - Berúgta a Fidesz a szombathelyi kampánymotort (videóval)

A szombathelyi polgármesterjelölt és képviselőjelöltek kampányfotózásán készült, fiatalos, lendületes videóval berúgta a Fidesz a szombathelyi kampánymotort. Önkormányzati választás - ra felkészülni, mutatjuk a videót.

Vaol.hu

Lenkai Nóra, a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje

Fotó: VN/Fidesz Szombathelyi Szervezete

Kezdődik... - írta egy kacsintós emojival dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője szombat délelőtt Facebook-posztjában, ahol megosztotta  a kampányfotózásról készült videót. 

Választás 2024 - Készen áll a Fidesz Szombathelyen a június 9-ei megmérettésre
Fotó: VN/Fidesz Szombathelyi Szervezete

Mint arról korábban írtunk, csütörtökön a Fidesz Szombathelyi Szervezete jelöltállító ülést tartott: Lenkai Nóra, az ELTE SEK rektori biztosa a Fidesz polgármesterjelöltje. A képviselőjelöltek: Horváth Gábor, Mák Zsombor, dr. Melega Miklós, Jagodits Zsuzsa, Pars Krisztián, Németh Krisztián, Illés Károly, dr. Árvai György, Ferenczy Balázs, Pődör Zoltán, Pehi Orsolya és Ágh Ernő. 

 

Lenkai Nóra: Szeretett városunknak nem az az útja, amin most jár 

Lenkai Nóra közösségi oldalán polgármesterjelölt-sége bejelentése után megköszönte a megtisztelő bizalmat, hogy a Fidesz szombathelyi szervezetének tagsága egyhangú szavazással mellette döntött. 

"Rengeteg a tennivalónk, és nem csupán a kampányra, a választásokra való felkészülés miatt. Legelőször újra reményt kell adnunk a szombathelyieknek" - írta posztjában Lenkai Nóra. Majd úgy folytatta:  

Az elmúlt években hozzászoktak a kifogáskereséshez, a gyenge kézhez és a magabiztos mosolyokhoz. Talán sokan el is hitték, hogy Szombathelynek ma ezek a lehetőségei. Biztos vagyok benne, hogy szeretett városunknak nem az az útja, amin most jár, és a következő hetekben-hónapokban azon leszek a mögém felsorakozott képviselőjelöltekkel együtt, hogy visszaszerezzük a bizalmat a helyi közélet számára

- fogalmazott Lenkai Nóra, aki bízik abban, hogy programjuk megismertetése után "minél többen elhiszik majd, hogy Szombathely újra szebb és több lehet".

Itt megnézheti a kampányfotózásról készült videót. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában