Hivatalos névsor

2024.02.15. 20:24

Választások 2024: megvannak a Fidesz szombathelyi jelöltjei

A Fidesz Szombathelyi Szervezete 2024. február 15.-én megtartotta jelöltállító ülését a június 9.-ei önkormányzati választásokra, amelyen a következő döntés született:

Vaol.hu

Forrás: Fidesz Szombathelyi Szervezete

A 2024-es helyi önkormányzati választáson a Fidesz Szombathelyi Szervezete Lenkai Nóra asszonyt, az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektori biztosát jelöli a polgármesteri posztra.

© Cseh Gábor
Választások 2024: Lenkai Nórát jelölte a Fidesz Szombathelyi Szervezete a polgármesteri posztra
Fotó: © Cseh Gábor

Az egyéni választókerületekben az alábbi jelölteket indítják:

1. Horváth Gábor

2. Mák Zsombor

3. dr. Melega Miklós

4. Jagodits Zsuzsa

5. Pars Krisztián

6. Németh Krisztián

7. Illés Károly

8. dr. Árvai György

9. Ferenczy Balázs

10. Pődör Zoltán

11.  Pehi Orsolya

12. Ágh Ernő

- A Fidesz szombathelyi szervezete egységesen kiáll jelöltjei mellett, akikben megvan a kellő ambíció és elkötelezettség ahhoz, hogy megmérettessék magukat, és később Szombathely képviselő-testületében a város polgárainak érdekében dolgozzanak. Meggyőződésünk, hogy mindannyian alkalmasak arra, hogy elnyerjék a szombathelyi választópolgárok bizalmát. A célunk az, hogy Szombathelyt újra fejlődési pályára állítsuk. Jelöltjeink felkészültek az előttük álló munkára, szervezetünk bízik a sikerükben - áll a közleményben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában