Elfogadja a jelölést

2024.02.13. 09:13

Választások 2024 - Lenkai Nóra: Eltökélt célom, hogy mindent megtegyek Szombathelyért

Közösségi oldalán közölte az ELTE SEK rektori biztosa döntését, elfogadja-e a civilek felkérésére a polgármesterjelöltséget.

Vaol.hu

Választások 2024: Lenkai Nórát jelölte a Fidesz Szombathelyi Szervezete a polgármesteri posztra

Fotó: © Cseh Gábor

Mint arról korábban írtunk: 31 köztiszteletben álló civil nyílt levélben fordult a szombathelyi Fidesz-KDNP pártszövetséghez. Lenkai Nórát, az ELTE SEK rektori biztosát támogatják szombathelyi polgármesterjelöltnek.

Lenkai Nóra múlt héten azt nyilatkozta: úgy gondolja, hogy rendkívül nehéz, fontos és felelősségteljes feladat lenne számára a szombathelyi polgármesterség, éppen ezért a családjával közösen dönt arról, hogy a köztiszteletben álló civilek felkérésére harcba száll-e a tisztségért.

Kedden reggel újabb közleményt adott ki az ELTE SEK rektori biztosa. Közösségi oldalán azt írta:

Hálás vagyok érte, hogy a társadalom legszélesebb rétegeinek képviselői tartották fontosnak, hogy nyílt levélben adjanak hangot véleményüknek, és erre csak egyetlen választ adhatok, ez pedig a köszönet. Késznek érzem magam arra, hogy eddigi tudásomat és tapasztalataimat a bennem lévő tettvággyal Szombathely javára fordítsam. Eltökélt célom, hogy mindent megtegyek ezért a városért.

Tegnap írtunk arról: információink szerint hamarosan döntést hozhat a Fidesz helyi szervezete a szombathelyi polgármesterjelölt és a képviselőjelöltek személyéről. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában