A hét ingatlana

2024.03.10. 11:30

A Vadása-tó közelében élne? Van egy ajánlatunk!

Vaol.hu

Ha szeretne egy otthonos 2 és fél szobás házban lakni, amiért nem kell vagyonokat fizetni, akkor nézze meg ezt! Minden van benne, amire valóban szüksége van, ráadásul egy gazdasági épület is helyet kapott a telken. A Vadása-tavat gyalogszerrel eléri, és további jó hír, hogy az Őrségi Nemzeti Park területén élhet. Ha úgy érzi, ideje kiszakadni a nyüzsgésből, akkor ne várjon sokáig, mert ennek a háznak hamar lesz új tulajdonosa. 

“Eladásra kínálunk egy hangulatos, teljes körűen felújított lakóházat Hegyhátszentjakab szívében. Ez a bájos ingatlan egy 1100 négyzetméteres teleken helyezkedik el, ahol a lakóház 80 négyzetméteren terül el. A házban két tágas szoba, egy félszoba, kényelmes konyha, fürdőszoba, WC és egy előtér található. Emellett a tulajdonhoz tartozik egy praktikus gazdasági épület is.

A ház modern víz- és villanyellátással rendelkezik, továbbá csatornázott, és gázcsatlakozási lehetőség is megtalálható a telken. A meleg otthoni hangulatot egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amely központi fűtést garantál a hidegebb napokon. Az ingatlan azonnal költözhető állapotban van, így új tulajdonosa azonnal élvezheti annak minden előnyét.

A lakóház mindössze 1,5 kilométerre helyezkedik el a gyönyörű Vadása-tótól, így a természet kedvelői számára különösen vonzó lehetőség. A ház az Őrségi Nemzeti Park területén található, egy csendes faluban, ahol a természet közelsége és a nyugalom biztosított. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, de mégis minden kényelmi lehetőség közelében szeretnének élni.”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában