Kitüntetések

2024.03.25. 18:30

Átadták a gencsapáti önkormányzat által alapított elismeréseket

Átadták a gencsapáti önkormányzat által alapított elismeréseket az Apponyi Albert Általános Iskolában.

Polgár Patrícia

Fotó: Ohr Tibor

Gencsapáti Község Önkormányzata 2024-ben Tolnai Diána részére a Gencsapáti Ifjú tehetsége kitüntetést adományozta. A település legrangosabb elismerését a Gencsapátiért végzett kiemelkedő munkájáért kitüntetést Horváth Gáborné óvodapedagógus, Szilasi Imréné és Tóth Tápi Tamás vehették át Bodorkós Ferenc polgármestertől és Geröly Tibor alpolgármestertől.

Az ünnepségen külön köszönték a Vas vármegyei kitüntetést kapott Mészárosné Baán Ildikó óvodavezetőt és Geröly Tibor fogathajtót.

- Az összefogás révén jó és maradandó dolgokat sikerült alkotni, amelyek Gencsapáti új nemzedékei számára is egy még élhetőbb települést fognak nyújtani. A gencsapátiak egyéni munkája a közösséget építi. Tisztelettel tekinthetünk mindazokra, akik kitüntetést vettek át, hiszen példát, buzdítást, motivációt jelentenek ebben a folyamatban – méltatta Ágh Péter országgyűlési képviselő a díjazottakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában