Célok

2024.03.14. 09:00

Boldogságóra a Jánosházi Batthyány Lajos Általános Iskolában

Az óra témája a célok elérése volt

Csabai Bernadett

Közös tánccal zárult a boldogságóra

Forrás: Batthyányi Lajos Általános Iskola

A Jánosházi Batthyány Lajos Általános Iskola boldogságóráján a tanulók felfedezhették a célok elérésének művészetét. Egy érdekes tanmese segített a kicsiknek azoknak a fontos kérdéseknek a megvitatásában, melyek mindannyiunkat érintenek: mik azok a vágyak és álmok, melyek vezetnek minket az életben, és hogyan válthatjuk ezeket valósággá. Ez volt a legutóbbi boldogságóra témája - tudtuk meg az iskola közösségi oldaláról.

Boldogságóra Jánosházán.
Boldogságóra Jánosházán.
Forrás: Batthyányi Lajos Általános Iskola 

A tanárok és diákok közösen járták körbe, hogy mi a különbség az irreális kívánság és a reálisan elérhető cél között. Megosztották egymással azokat a módszereket és stratégiákat is, amelyek segíthetnek a kitűzött célok elérésében, beleértve a tervezést, kitartást és a céltudatosságot. A hangulatos beszélgetések és meditációk mellett természetesen nem maradhatott el a móka sem, a tanulók az óra végén együtt énekeltek és táncoltak a hónap dalára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában