Koncert

2024.03.10. 09:30

Delta buli Balogunyomban: Buli volt a javából!

Közel ezer szórakozni vágyó fiatal, illetve kevésbé fiatal rajongója előtt adott nőnapi koncertet a Delta zenekar. A közel három óra alatt enyhe túlzással élve az együttes összes ismert "nótája" felcsendült.

Horváth Zoltán Szabolcs

Fotó: Szendi Péter

Hosszú tömött sorokban érkeztek a balogunyomi sportpályán felállított fűtött sátorhoz a bulizni vágyó emberek, akik között lényegébe valamennyi korosztály képviseltette magát, azaz a tinédzserektől kezdve egészen az 50-es, 60-as éveikben járó  örök fiatalokig mindenki előfordult. Nem sokkal éjfél előtt kezdte meg koncertjének első részét a Delta zenekar.

Takács János főrendező elmondása szerint a Zala vármegyei Söjtörről indult zenekar óriási népszerűségnek örvend a környéken, nem véletlen, hogy gyakorlatilag minden évben tartanak legalább egy bulit Balogunyomban, ahová most a helyieken kívül Szombathelyről és Körmendről is rengeteg nőnapozni vágyó érkezett. A Delta aztán nem is okozott senkinek csalódást: valamennyi ismert saját számát eljátszotta, valamint a méltán népszerű feldolgozások sem maradtak el. A közönség pedig végig tombolta, végig bulizta azt a kétszer másfél órát, amit a banda a színpadon töltött. Közben pedig Nótár Mary fellépése még csak fokozta az amúgy is remek hangulatot. Levezetésképpen pedig egy lemezlovas szolgáltatta a talpalá valót. Egészen hajnali négy óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában