vaol.hu podcast

2024.03.14. 07:00

Kátyúkról, petíciókról - A Közéleti kibeszélőben: Horváth Gábor

Ha így marad minden, „kátyútemető” lesz a város – véli Horváth Gábor képviselő, aki szerint e téren kormányzati segítség nélkül nem várható előrelépés Szombathelyen.

Tömböly Ágnes

Forrás: Cseh Gábor

– A városüzemeltetés területén romokban áll a város – fejtette ki a Közéleti kibeszélőben Horváth Gábor. Kámon, Herény és a Minerva lakópark önkormányzati képviselője élesen bírálta a városüzemeltetési osztály és a Szova NZrt. működését is. Hozzátette: – Ha ezen nem változtat a mindenkori városvezetés, akkor nemhogy a Nyugat királynője nem tér vissza Szombathelyre, de egy kátyútemető lesz a város. Hiába aszfaltozunk le, újítunk fel néhány útszakaszt, annyira elöregednek az útjaink, hogy nem tudjuk utolérni magunkat – értékelt Horváth Gábor. 

Úgy folytatta: – Ehhez azt látom, kormányzati segítségre van szükség. Az ellenzéki városvezetés nincs olyan kapcsolatban a kormánnyal, hogy ezt megoldja – húzta alá. Szólt a Nemény András által ígért 1000 parkoló programról is. Az eredeti listán szereplő, Herényi temető előtti 60 parkolóhelyre vonatkozó engedélyes terv a nyáron lejár – hívta fel a figyelmet. Rámutatott arra is: petíciókkal lehet eredményeket elérni a jelenlegi városvezetésnél. Legutóbb csaknem 400 aláírást adott át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában