Helyi közélet

2024.03.31. 18:37

Miért nem lett park a szombathelyi kórházzal szemben?

Meglett volna az esély egy új, igényesen kialakított parkra a régi városi strand területén, helyette eladta a város a területet - emlékeztet Mák Zsombor, a Fidesz képviselőjelöltje videóbejegyzésében.

Vaol.hu

Mák Zsombor, a Fidesz képviselőjelöltje

Fotó: VN/Facebook

Szombathelynek szüksége lenne egy új, igényesen kialakított parkra, amire meglett volna az esély a kórházzal szemben lévő területen - erről is beszél új videóbejegyzésében Mák Zsombor, a Fidesz képviselőjelöltje. Mint ahogy arról is: nettó 81,7 millió forintért értékesítette a mintegy 4500 négyzetméteres területet a város. Kitér az ügyben indított petícióra is: több, mint 1500 aláírás gyűlt össze azért, hogy a Markusovszky utca és Horváth Boldizsár körút által határolt ingatlanon ne társasház, hanem ligetes parkoló létesüljön. Az, hogy most mégis ingatlanberuházás zajlik a területen Mák Zsombor szerint azt mutatja, a baloldali városvezetést továbbra sem érdekli az emberek véleménye. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában