Korszerűsítés

2024.03.27. 17:00

Felújítják a művelődési házat - Ágh Péter országgyűlési képviselő vizitje Csepregen

Az élhető Csepreg pályázat kertében, mintegy 320 millió forintból újul meg a művelődési ház. A munkák végén egy korszerű intézménnyel gazdagodik a város.

Vaol.hu

Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője és Horváth Zoltán polgármester

Fotó: Tarsoly Ádám

- Gőzerővel zajlik a művelődési ház felújítása – kezdte Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere. – Az épületben kicserélik a járófelületeket, megújul a színházterem. Új fűtőtesteket szerelnek fel, ezeket a korábban már felújított energetikai rendszerre kötik rá. A jövőben gazdaságosabban lehet majd üzemeltetni a létesítményt. Teljesen új szellőzőrendszert alakítanak ki. A ház akadálymentesített lesz.

Művelődési
Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője és Horváth Zoltán polgármester a művelődési házban
Fotó: Tarsoly Ádám

A polgármester kiemelte, a művelődési ház a belső tereit, a helyiségek kiosztását újragondolták.

 Az aulát megnövelték, nagyobb, tágasabb helyen lehet majd bálozni, rendezvényeket tartanai. A színházteremben kicserélik az ülőalkalmatosságokat.

Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője a napokban tartott bejárást a polgármesterre. - Csepreg egyik szimbolikus helye a művelődési ház. Az itt zajló munka révén a csepregi lokálpatrióta tudat is erősödik. Közös munkával most egy újabb lépést tehettünk azért, hogy ez a sokat látott intézmény megszépüljön. Ezzel tovább folytatódhat a város építése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában