Orvosok Bálja

2024.03.03. 11:06

Báloztak és jótékonykodtak a vasi orvosok - fotók

Elegáns és gyönyörű ruhakölteményekben érkeztek a vasi orvosok tegnap este egy szombathelyi étterembe, ugyanis a Magyar Orvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezete megrendezte idén is az Orvosok Bálját.

Csabai Bernadett

Fotó: Unger Tamás

75 résztvevővel kezdődött el szombat este az Orvosok Bálja egy belvárosi étterem báltermében. A résztvevőket este nyolc órakor Dr. Márkus Csaba, a Magyar Orvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezetének elnöke köszöntötte. A bőséges vacsora után a Westside Táncegyüttes műsora szórakoztatta a jelenlévőket, majd 11 órakor tombolajáték vette kezdetét. A megvásárolt tombolajegyekből befolyt összeget a Gencsapáti Gyermekotthonnak ajánlották fel. 

orvosok bálja
Báloztak és jótékonykodtak a vasi orvosok
Fotó: Unger Tamás

Négynapos nyaralás volt a fődíj, de ezenkívül edzőterem bérletet, kozmetikai kezelést, vacsora és wellness utalványt is lehetett nyerni. A nyertesek kihirdetése után egészen késő éjjelig ment a tánc és szólt a muzsika az Orvosok Bálján, a jó hangulatról és a színvonalas zenéről a szombathelyi Spectum zenekar gondoskodott. 

 




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában