Helyi közélet

2024.03.10. 20:35

Sorkikápolna polgármestere csúcsra járatta a nőnapi köszöntést: sokaknak szerzett örömet

Mező Gábor polgármester kitett magáért és településéért: Sorkikápolnától kezdve Sorokpolányon, Szombathelyen, Balogunyomon át Sorkifaludig több helyen köszöntötte cserepes virággal a hölgyeket nőnap alkalmából. Szerkesztőségünkben is megfordult.

Vaol.hu

Minden lányt és asszonyt köszöntöttek Sorkikápolnán

Fotó: VN/Sorkikápolna Facebook-oldala

A közösségi médiában és személyesen is felköszöntötte hölgy ismerőseit Mező Gábor, Sorkikápolna polgármestere pénteken. A szokványosnak egyáltalán nem mondható, reggeltől késő estig tartó nőnapi körútról a település közösségi oldalán számoltak be. 

Megtudtuk: a faluvezető első útja a Sorokpolányi Bóbita Óvoda és Bölcsődébe vezetett, ahol a nevelőtestület tagjainak adott át egy-egy cserepes virágot. Ezután Mező Gáborné sorokpolányi polgármestert és a Sorkifaludi Közös Önkormányzati Hivatal összes hölgy dolgozóját köszöntötte. Péntek délelőtt még a Vas Népe Szerkesztőségét is felkereste. 

Mező Gábor büszke arra, hogy az elmúlt évek alatt Sorkikápolna eseményeiről, illetve polgármesteri munkájáról rendszeresen, tényszerűen beszámolt a megyei napilap és a vaol.hu portál. Gyönyörűen dekorált kosárból választhattak kolléganőink cserepes virágot. 

Tömböly Ágnes és Polgár Patrícia Mező Gábor polgármesterrel a Vas Népe Szerkesztőségében 
Fotó: VN/Sorkikápolna Facebook-oldala

A balogunyomi köszöntés után Sorkifaludon az iskola konyháján dolgozó hölgyeket lepte meg Mező Gábor. 

Sorkikápolnán a helyi alapítvány és az egyesület tagjai kíséretében indult útnak a polgármester: kis virágos kocsival járták végig a házakat, és adták át jókívánságaikat a lányoknak és asszonyoknak.

Virágokkal teli kocsival járták végig Sorkikápolna házait, és köszöntötték a lányokat, asszonyokat Mező Gáborék
Fotó: VN/Sorkikápolna Facebook-oldala

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában