Helyi közélet

2024.03.29. 09:00

Támogatásért: Együttdobban pályázat

A Koraszülöttekért Országos Egyesület immár harmadik alkalommal indítja el Együttdobban című fejlesztési pályázatát, mellyel az érintett gyerekek fejlesztőterápiájához nyújtanak anyagi támogatást. A pályázatra április 20-ig várják a jelentkezéseket.

Vaol.hu

A Koraszülöttekért Országos Egyesület (Kore) évről évre számos olyan programot indít, amellyel a koraszülésben érintett gyermekeket, családtagjaikat vagy az egészségügyi intézményeket tudják támogatni. Az ország 29 koraszülöttosztályának rendszeresen biztosítanak a koraszülött gyermekek ápolásához szükséges speciális textíliákat, ezenkívül úgynevezett laktációs szobákat is kialakíthattak több koraszülöttosztályon. 

Az egyik legnagyobb sikerük, hogy az 1 százalékos adófelajánlásoknak köszönhetően elindíthatták az Együttdobban című pályázatukat, mellyel szeretnék megkönnyíteni az érintett gyermekek fejlesztőterápiáját. A program keretösszege 5 millió forint, ahol gyermekenként maximum 250 ezer forint anyagi támogatást nyújtanak a család által kiválasztott és megnevezett fejlesztőprogramra. A pályázatra április 20-ig várják a jelentkezéseket a [email protected] e-mail-címen. A feltételekről bővebben az egyesület weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában