Költségvetés

2024.03.13. 12:00

20 milliót oszt ki helyi civil szervezeteknek a vasvári önkormányzat

A városvezetés elkülönítette ezt az összeget a költségvetésben a településen működő civil szervezetek támogatására. Március 18-ig lehet benyújtani a pályázatokat.

Csabai Bernadett

Forrás: VN

A támogatással a város közéletét gazdagítaná az önkormányzat, hivatalosan bejegyzett, nyilvántartásba vett vasvári civil szervezetek és egyesületek igényelhetik működési költségekre, rendezvényekre, programokra. A pályázati adatlap és a hozzá tartozó dokumentumok letölthetőek Vasvár honlapjáról, melynek a szervezet hivatalos adatain kívül tartalmaznia kell a kért támogatás célját, az igényelt összeget és egy részletes költségvetést – működési támogatás esetén feltüntetve a bevételeket és kiadásokat, rendezvény vagy program esetén pedig annak részletes költségvetését és forrásait. A pályázati anyagot a Vasvári Polgármesteri Hivatal Szervezési, Jogi és Igazgatási Osztályán lehet leadni írásban március 18-ig. A támogatásokról március 28-i ülésén dönt a képviselő-testület, a pályázó civil szervezeteket írásban értesítik.

Tóth Balázs vasvári polgármester
Tóth Balázs vasvári polgármestere jónak értékelte gazdasági helyzetüket, így maradt pénz a civilek támogatására is. 
Fotó: Szendi Péter

Nemrég egy vasvári egyesület előadásán jártunk, beszámolónk itt található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában