Mintha földrengés lett volna a szombathelyi utcában

2024.04.08. 11:32

Balesetveszélyes a járda a Mari ABC előtt - Ferenczy Balázs jelentkezett a helyszínről

Hatalmas aszfaltdarab éktelenkedi a szombathelyi Mari ABC előtt - mutatta be videójában Ferenczy Balázs, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje. Mintha földrengés lett volna.

Vaol.hu

Forrás: Képernyőfotó

Ferenczy Balázs, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje videójában arról beszélt, hogy egy a környéken élő lakó hívta fel a figyelmét arra, hogy milyen állapotok uralkodnak a szombathelyi Mari ABC előtt. Mintha megállt volna az idő - írta posztjához Ferenczy Balázs. A videót elnézve, bizony egy hatalmas aszfaltdarab emelkedik ki a földből. Ahogy a politikus fogalmaz: mintha földrengés lett volna, de szerencsére nem ez történt. Ferenczy Balázs elmondja azt is, hogy megválasztása esetén gondoskodik arról, hogy a balesetveszélyes járdaszakasz ki legyen javítva. 

Nem ez volt az első ilyen videója Ferenczy Balázsnak. A fideszes színekben induló képviselő-jelölt már több problémára felhívta az elmúlt hónapokban a figyelmet. Például, hogy nem folyik el a csapadékvíz a Barátság utcában, vagy, hogy több településen nincs annyi kátyú, mint amennyi ebben az egy szombathelyi utcában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában