Közlekedés

2024.03.14. 19:26

Több településen összesen nincs annyi kátyú, mint amennyi ebben a szombathelyi utcában - videóval

Egészen elképesztő állapotok uralkodnak, de talán már nem sokáig.

Vaol.hu

Forrás: vaol.hu

Ahogy arról már többször beszámoltunk, finoman szólva sem egyszerű közlekedni Szombathelyen a hatalmas kátyúk miatt. Arról is írtunk, hogy az egyik már balesetet is okozott, de Ferenczy Balázs, a Fidesz szombathelyi szervezetének képviselőjelöltje is folyamatosan posztol ilyen jellegű problémáról a belvárosban. A szóban forgó helyszín ezúttal nem a belváros, de egy frekventált rész, ugyanis a Csónakázótó mellett futó Kenderesi utcának a Vasi Skanzenhez közeli szakasza. Elképesztő állapotok uralkodnak ebben az utcában, ami nap, mint nap alaposan próbára teszi az autók futóművét -is - és borzolja az arra járó sofőrök idegrendszerét. Nem túlzás azt állítani, hogy nincs egyetlen méternyi szakasz, ahol ne lenne valamilyen úthiba. A kátyúk pedig egyre csak sokasodnak. 

Jó hír is van azért, ugyanis az utcában egy megereszkedett tábla jelzi, hogy hamarosan felújítják, a helyszínen járva kijelenthető: valóban nagy szükség van rá. A környéken élők valószínűleg remélik, ez minél hamarabb bekövetkezik, de addig maradnak a rázós utazások. Reggel annyiból előnyös lehet, hogy egyből felébrednek az álmoskás sofőrök, ha arra közlekednek. Videó is készült a vaol.hu TikTok csatornájára:

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában