Áldatlan állapotok

2024.04.16. 20:16

Embertelen körülmények az egyik szombathelyi önkormányzati házban - fotók

Pehi Orsolya, a Fidesz KDNP képviselőjelöltje hívta fel a figyelmet a problémára, amit fotókkal is szemléltetett.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Pehi Orsolya

Embertelen körülmények a Szigligeti Ede utcában! - hívja fel a figyelmet közösségi oldalán Pehi Orsolya a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje, majd így folytatja:

- Nemrég jártam ebben az önkormányzati házban, amelyben több család is lakik. Éva néni, aki vállalta a fotózást, végigvezetett a házrészén, ahol beteg fiával lakik egy szoba-konyhában. Saját fürdőszobájuk nincsen, a ház egy vécén osztozik. A lenti képen látszik az illemhely állapota. Éva néni mesélte, hogy tavaly Karácsonykor felrobbant a gázpalack a szobában, szerencsére életben maradtak, de azóta is pánikrohamok kísérik. Könnyeivel küszködve mesélt életkörülményeiről. Könyörögve kéri régóta az önkormányzatot, hogy legalább a bejárati ajtaja cseréjében segítsenek neki, mert ha nagy esőzések vannak, a konyhában áll a víz! Szerintem emberhez méltatlanok az állapotok. Ezt a posztot figyelemfelhívásnak is szánom! Ha ilyen módon nem jut el az illetékesekhez ez a kérés, mindenképpen fogom jelezni Éva néni és sorstársai ügyét a hivatalban! - áll Pehi Orsolya bejegyzésében, amelyhez fotókat is csatolt, hogy szemléltesse a valóban embertelen állapotokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában