Előadás

2024.04.14. 19:53

Gombóc Artúr az AGORA színpadán

SZOMBATHELY Ez az utolsó szem kocka csokoládé, ha már megeszem nem lesz több. Mit csináljak? Nem lehet egyszerre csokit enni és sírni - bizonyára sokan együtt éreztek Gombóc Artúr szavaival az AGORA Művelődési és Sportházban, ahol Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát színpadi feldolgozásban láthatta a közönség.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Kökényessy Ági rendező zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral hozta el Pom Pom mesét, benne Gombóc Artúr meséivel. Emlékeznek, ugye? Gombóc Artúr nagyon szomorú… Mindenki csúfolja a kilói miatt. A mértéktelen csokievés miatt nagyon meghízott. Már alig mer végig menni az utcán, úgy fél, hogy kinevetik és megmosolyogják. Végső elkeseredésében úgy dönt, hogy – mint a többi madár – Ő is télre elköltözik Afrikába. Végül azonban rájön, a barátoknál, barátságnál és a szeretetnél nincs fontosabb a világon, s ha bármi baj van, ők itt vannak és nem kell világgá menni, a csokit pedig mértékletesebben kell fogyasztani. 

A Rátonyi Róbert Színház előadásán bizonyára nem csak az óvodás és a kisiskolás közönség, a nosztalgizó anyukák és apukák is felejthetetlen pillanatokat szerezhettek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában