Sajtótájékoztató

2024.04.26. 12:15

Két Vas vármegyei településre érkezett köztéri fogadóórákkal Ungár Péter

Két Vas vármegyei településre, Sárvárra és Kőszegre érkezett köztéri fogadóórákkal Ungár Péter, az LMP társelnöke, EP-listavezetője pénteken. Az aláírásgyűjtés mellett Sárváron sajtótájékoztatót is tartott.

Vaol.hu

Fotó: VN

Sárvári sajtótájékoztatóján Ungár Péter elmondta: az önkormányzati- és Európai Parlamenti választások egyszerre, egy időben zajlanak, ők pedig mind a vármegyei, mind az EP listákra gyűjtik az ajánlásokat. 

- Azt gondoljuk, hogy megérdemli mind Vas megye, mind az egész Magyarország, hogy az Európai Parlamentben és a megyei közgyűlésekben legyen önálló zöld képviselete – fogalmazott Ungár Péter, aki arról is beszélt: véleménye szerint ők az egyetlenek, akik megvédenék hazánk zöld erőforrásait és nem áldoznák fel azokat sem a keleti, sem a nyugati tőkének. 

- Sok szó esett Vas megyében is arról, hogy esetleg akkumulátorgyár létesüljön itt. Mi vagyunk azok, akik ezt a leginkább elutasítjuk – emelte ki, majd hozzátette: az Európai Parlamentbe is olyan képviselők kellenek, akik elmondják, nem a magyar termőföld, víz és levegő árát kell odaadni azért, hogy a keleti és nyugati befektetők jól járjanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában