Helyi közélet

2024.04.08. 14:29

Rajzpályázatot hirdetnek gyerekeknek

A Magyar Országos Horgász Szövetség rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára, Halak országa címmel. Egészen szeptember 30-ig várják az alkotásokat.

Vaol.hu

Egy pályázó maximum két munkával nevezhet, amelyek maximum A3-as méretűek lehetnek, és tetszőleges technikával készülhetnek. A pályázatot az általános iskolák 1–4. osztályos és 5–8. osztályos tanulói számára, két kategóriában hirdetik meg és értékelik. A pályamű lehet rajz, illusztráció vagy akár festmény is. Az első három helyezett díszoklevélben és ajándékutalványban részesül, továbbá különdíjat is oszt a szakmai zsűri. Az alkotásokat „Rajzpályázat” megjegyzéssel ellátva a Magyar Országos Horgász Szövetség, 1124 Budapest, Korompai utca 17. címre várják a pályázó adataival (név, cím, születési év, korcsoport, e-mail-cím, telefonszám) együtt. A nyertesek listáját a Magyar Horgász novemberi számának ifjúsági oldalain és a nyito.mohosz.hu weboldalon teszik közzé. Szeptember 30-ig van idő, közeleg a szünidő: lehet horgászni, élményeket szerezni – és az élményeket akár pályamunka formájában megörökíteni. Kíváncsiság, gyakorlás (gyakorlat teszi a mestert), bátorság, kreativitás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában