Összegzés

2024.04.02. 11:09

Tüzet oltottak, hölgyeket locsoltak - mozgalmas napokon vannak túl a vasvári tűzoltók - fotók

Vaol.hu

Forrás: Facebook

Vasvár Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete közösségi oldalán számoltak be, hogy mozgalmas napokon vannak túl a vasvári tűzoltók. Részletezték is az események sorát:

Jelzés érkezett 2024. 03. 30-án 19 óra 06 perckor, hogy Egyházashollós térségében, aljnövényzet ég. Vasvár I.; Körmend I. Körmend Víz, Egyházashollós ÖTE vonult a helyszínre, ahol ágat égettek. A kiérkező egységeknek nem kellet beavatkozni, mivel az égetést végző személyek a tüzet eloltották - kezdik a bejegyzésben.

Majd így folytatták: jelzés érkezett 2024. 03. 31-én 16 óra 05 perckor, hogy Vasvár (Nagymákfa részén) farakás ég. Vasvár I.; Rendőrség vonult a helyszínre, ahol egy udvari melléképület mögött összerakott fahulladék égett. A kiérkező egység 1db. gyorsbeavatkozó sugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltotta. Szerencse, hogy a tűz az építményre nem terjedt át.

Egy kis tréfára is jutott idő: 2024. 04. 01.-én 8,00 órakor egy töpörödött lökött kölök adta a jelzést tűzoltóságunkra, hogy tavasszal szokatlan nyárias időjárás miatt, erőteljesen hervadásnak indultak a hölgyek, asszonyok. Áprilisi tréfának vélték a riasztást a tűzoltóságon, lévén bolondok napja is. Miután meggyőződtek a jelentés hitelességéről, Vasvár I.; Vasvár tartalék vonult 40 helyszínre, ahol 59 hölgy esetében tűzoltóink locsolással megelőzték, meggátolták az aszalódási, hervadási, fonnyadási, rügyvedési stb. tünetek jelentkezését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában