Újra összejöttek a régi tagok

2024.04.17. 09:25

Vetélkedő és diszkó a Retró ifjúsági klub találkozón - A ’80-as, ’90-es évek hangulata a vépi művelődési házban

Évtizedekkel ezelőtt sok embert vonzottak a művelődési házba az ifjúsági klub programjai. Múlt szombaton újra összejöttek a régi tagok: kvízpartin és fergeteges retró diszkóban idézték vissza a legendás ’80-as, ’90-es éveket.

Tóth Katalin

Forrás: VN

Az egyik fő szervező, Rózsa Hajnalka elmondta, már évekkel ezelőtt felmerült az ötlet, hogy összetoborozzák a régi gárdát. A legutóbbi szilveszteri bál idején pedig megfogalmazták: felelevenítik a csapatépítő vetélkedőt és a retró diszkót. Hatalmas érdeklődés mutatkozott: több mint 120-an jelezték, hogy részt vennének az esten. Három generációt – a mostani fiataloktól a középkorúakon át a nyugdíjas klubosokig – megmozgatott az este.

Rózsa Hajnalka, Kajtárné Lakatos Gabriella, Laki Lívia, Czeglédi Csilla és Pusztai Krisztina ötleteltek és állították össze közösen a kvíz feladatait. Tíz csapat versengett: időre fel kellett ismerniük a ’80-as évek autóit, könyvborítóit, szájról olvasni, közmondásokat elmutogatni a csapattársaknak, zenekarokat puzzle-ban kirakni, filmzenéket felismerni és lufikat kidurrantani.

Sok-sok nevetést, múltidézést hoztak az első órák. Levezetésként valódi nosztalgia retró diszkóban mulattak a résztvevők.

Az est bevételét az óvoda javára ajánlják fel a szervezők. Rózsa Hajnalka azt is elárulta, egyesület alapításán gondolkodnak, amely visszahozná a régmúlt eseményeit, népszerű rendezvényeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában