Ezt jó, ha tudod!

2024.05.26. 10:21

Hétfőtől pótlóbuszok járnak Szombathely és Csorna között

A GYSEV Szombathely-Csorna vasútvonalán végzett pályakarbantartás miatt hétfőtől péntekig az összes vonat helyett pótlóbusz közlekedik - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Vaol.hu

Forrás: Cseh Gábor

Azt írták, ez azzal jár, hogy Szombathely felől Budapest felé fél órával hosszabbodik az utazási idő. A szombathelyi Savaria InterCity vonatok helyett Csorna és Szombathely, a személyvonatok helyett Csorna és Porpác, illetve Szombathely között kell pótlóbuszra átszállnia az utasoknak - ismertették. A nemzetközi forgalomban közlekedő Dráva és Mura InterCityk helyett Budapest és Győr között a kijelölt railjet vonatok vehetők igénybe, ahhoz csatlakoznak a Győr, autóbusz-állomás és Szombathely között közlekedő pótlóbuszok, illetve Szombathelyen az Ausztria felé közlekedő vonatok - írták. A nemzetközi forgalomban utazóknak június 2-ig Szentgotthárd és Graz között az osztrák vasúttársaság karbantartása miatt kell pótlóbuszra átszállniuk - tudatták a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában