Választás 2024

2024.05.24. 08:00

Nem indul újra a posztért a kőszegszerdahelyi polgármester

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

A közel 600 fős településen mindenképpen változik a polgármester személye, Takács Péter ugyanis nem indul újra a posztért. A valasztas.hu adatai szerint két aspiráns, Nagy András és Szlávich János között dől el, ki lesz a falu vezetője a következő ciklusban.

Takács Péter, aki most nem száll ringbe egyik pozícióért sem, a kőszeghegyaljai településen harmadik ciklusát tölti. Számos kiemelt beruházás valósult meg vezetése alatt: az ingatlanvásárlásoktól, eszközbeszerzésektől, víziközmű- és járdafelújításoktól az útfelújításon keresztül a csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztéséig és a közösségi ház több évig tartó megújításáig kormányzati forrásból, illetve önerőből. A faluban aktív a civil élet: közösségi csoportok és bejegyzett civil szervezetek is működnek.

A képviselőjelöltek sorában nyolc név – Jagodics Erika Erzsébet, Polgár Szilárd Ferenc, Szlávich János, Takács Tamás, Mersich István, Vass Annamária, Nemes Bálint és Mersich Attila – szerepel a felsorolásban, mindannyian függetlenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában