ajánló

2018.05.11. 16:00

Ezeket a filmeket nézheted meg hétvégén a vasi mozikban

A vasi mozik több ígéretes alkotást tartogatnak azoknak, akik a filmszínházakban keresik a hétvégi kikapcsolódást. Ezek közül szemezgettünk:

Gulyás Regina Olimpia

Fotó: Youtube

A mostani moziidőszak nagy dobása, a Bosszúállók

A klasszikus bosszúállók csapat egyesíti erejét a Fekete Párduccal, Dr. Strange-val és a Galaxis őrzőivel, hogy legyőzzék Thanost. Az eddigi legakciódúsabb Marvel-mozira számíthatnak azok, akik ezt a filmet választják a hétvégén. Megtekinthető az Agora Savaria Filmszínházban, valamint a Savaria Pláza mozijában is.

Vérfagyasztó mozi a történelem legrémisztőbb házáról

A szellemek házának valós események adták az alapját. A Winchester villáról szól, mely sosem készült el, s mindig kísértetlakta helynek tartották. Egy biztos, már az előzetestől is megfagy bennünk a vér. Megtekinthető a celldömölki filmszínházban.

Taxi 5.

Visszatér a száguldó csodajárgány. Akcióból nem lesz hiány, ahogy új szereplőkből sem. Hasonló karakterek, helyszínek és alapmotívumok maradtak. Már csak azért is érdemes megtekinteni a filmet, hogy tudjuk, ennek ellenére tudnak-e újat mutatni a Taxi alkotói.

Megtekinthető a szombathelyi, a celldömölki és szentgotthárdi mozikban egyaránt.

Egy különleges világban...

Tudnál egy hangok nélküli világban élni? A film főszereplői, melyet a szombathelyi mozikban tekinthetsz meg, erre kényszerülnek. Poszt-apokaliptikus állapotok uralkodnak a Földön, melyet elleptek a rettentő lények. Ha hangot adsz ki, hamar meghalhatsz. A film előzetesének két legizgalmasabb jelenete számunkra a szüléssel kapcsolatos, illetve a hangot adó gyermekjátékkal kapcsolatos részek.

+ 1

Deadpool 2- azoknak, akik szeretik a szuperhősös filmeket és azoknak, akik nem

Érdemes lehet előre felkészülni a premier előtti vetítésre. 15-én és 16-án ilyen keretek között tekinthetjük meg az Agora Savariában a legviccesebb hősmozi második részét. Nevetésből most sem lesz hiány, hisz' Deadpool ismét reflektál a filmre magára is, amellett, hogy egy saját szuperhős-csapatot verbuvál, hogy megmentsen egy kisfiút a félelmetes Kábeltől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában