Gardon is szólt

2018.06.25. 12:00

Zenélt a Muzsikás meg a Kármentő is Vasváron

Muzsikás lett a szombat este a Nagy Gáspár Kulturális Központnál: a Nemzetközi Színjátszó Fesztivál része volt a nívós népzene.

VN

Fotók: VN

A színjátszó találkozó résztvevői és helyiek is szép számmal összejöttek szombat estére a kulturális központnál felállított sátorban. A Muzsikás együttes és barátai adtak koncertet.

Fél nyolckor a Kármentő kezdett: bővült a repertoárjuk, volt dal, amely csak most debütált tőlük nagyközönség előtt. Büszkén szerepeltek, hiszen másodszor léphettek fel a Muzsikás előtt – ahogy a nagybőgős, V. Németh Zsolt elmondta: mostantól azt mondhatják, hogy a Muzsikás előtt „szoktak” játszani. Ők pedig (mint mondták), elmondhatják, hogy a Kármentő után szoktak zenélni. A vasvári Kármentő büszke lehet: nagyon szép dolog, hogy tagjai a sok-sok elfoglaltság mellett fontosnak tartják a közös zenélést. Húsz év után nem szokás, nem lehet átnevezni egy zenekart, de ha lehetne kiegészíteni a nevüket, akkor lehetne Kármentő-értékmentő – hallhatták a vasvári zenészek és a közönség.

Aztán szólt a muzsika tovább: egy gardon is előkerült, ideiglenesen a nagybőgő helyén szólt a Nemzetközi Színjátszó Fesztivál muzsikás estéjén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában