Aranypatak Vers Fesztivál

2018.08.10. 07:00

Aranypatakokban folynak versek Bozsokon

Pénteken kezdődik a kétnapos Aranypatak Vers Fesztivál, amelynek vendége lesz Varró Dániel, József Attila-díjas költő.

VN

Fotó: pixabay.com

Pénteken kiállítás nyílik versek ihlette különböző technikákkal és anyagokból készült tárgyakból, szombaton benépesül a Toronyrom előtti színpad, ahol kortárs vasi költők és vers megzenésítő zenekarok műsorai váltják egymást. A fesztivál célja, a Vas megyében élő, és onnan elszármazott költők, valamint az évfordulós klasszikus költők és verseik népszerűsítése.

Fotó: Pixabay

Pénteken 17 órakor a Castanea Közösségi Egészségcentrumban kiállítás megnyitó és eredményhirdetés lesz a beérkezett alkotásokból, közreműködik: Szalai András versmondó, a Vasi Múzeumbarát Egylet Nyitott Versmondó Körének tagja. 18 órakor Pődör György költő érkezik, aki versekkel fűszerezett ásványbemutatót tart.

Szombaton a 701-es csoport koncertjével kezdődnek a programok, 15.30-kor érkezik a Háklár banda, 16.30-kor Bujtás Erviné a színpad. 18 órakor kezdődik az író-olvasó találkozó Varró Dániellel, majd 19 órakor Kelemen Zoltán és Völgyi Attila ad koncertet Középkorunk címmel. 20.15-kor érkezik a Tarisznyások zenekar, 21.30-kor pedig a Rózsabors műhely. A belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában