szavazás

2020.04.21. 09:12

Hova vigye házhoz a kultúrát az Agora?

Az AGORA munkatársai a veszélyhelyzetben sem adták fel küldetésüket, hogy kultúrát közvetítsenek. Online felületeiken a veszélyhelyzet kezdete óta osztanak meg izgalmas tartalmakat az igényes kulturális élmények kedvelőinek.

vaol.hu

Forrás: pixabay.com

A közösségi élmény azonban pótolhatatlan és valamennyiünknek hiányzik, ezért indították útjára #kulturfutar elnevezésű programjukat.

Április 2. óta minden hétköznap este a város sűrűn lakott lakótelepein és azok terein mobilhangosítással szólították meg a közönséget, és hívták ki a lakókat erkélyeikre, ablakaikba.

A cél az volt, hogy közös tánccal, mozgással, énekléssel különlegessé tegyék az otthonaikba szorult szombathelyiek estéit.

Körbejárták a Joskar-Ola, a KISZ, a Derkovits, valamint Olad, a Stromfeld és a Minerva lakótelep utcáit.

A #kulturfutar utolsó hetében azonban a menetrendet Közönség határozza meg!

Kedden és szerdán (04.21-22.) az AGORA Facebook-oldalán a felhívás alatt várják azokat a címeket, ahova a #kulturfutarral HÁZHOZ RENDELNÉK A KULTÚRÁT!

Az AGORÁSOK arra kérik a közönséget, hogy küldjenek egy szombathelyi utcanevet és házszámot! A beérkező kérések közül az első 10 címre ezt követően szavazást indít az AGORA.

A Facebook-szavazáson az 5 legtöbb szavazatot begyűjtő címre házhoz viszik a kultúrát a #kulturfutar utolsó hetében április 27. és május 1. között.

Tízemeles épület címét ugyanúgy várják, mint családi ház utcanevét, házszámát.

Most csak a szombathelyieken múlik, hogy az AGORA hova viszi HÁZHOZ A KULTÚRÁT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában