Program

2020.09.18. 07:00

Bőrönd Ödönnel a Meseboltban

A hétvégén végre élőben találkozhat a közönség a Mesebolt Bábszínház társulatával! Most nem online, hanem matiné: Tamkó Sirató-bábos játék az Ady téren. Kétszer is.

Ölbei Lívia

Császár Erika, Kosznovszky Márton, Gyurkovics Zsófia F

Fotó: VN/MB

„Tamkó Sirató Károly különleges színfoltja a magyar irodalomnak. Ki ne hallott volna Bőrönd Ödönről, Tengerecki Pálról vagy a makói zakószabóról? Generációk ismerték meg a különös magyar helységneveket Tamkó Sirató versein keresztül.

Császár Erika, Kosznovszky Márton, Gyurkovics Zsófia F
Fotó: VN/MB

Létrehozott egy saját, egységes univerzumot, ahol szívesen lát mindenkit, ahol lelkesen magyarázza a világot, a minket körülvevő jelenségeket, egyszerre bölcs tanítóként és cinkos játszótárs­ként. Ebbe a különös világba vezet el bennünket a Mesebolt Bábszínház előadása, rengeteg játékkal, zenével, jókedvvel és bölcsességgel” – mondja az ajánló. „…a földgömböt itt hegyezd ki…” – ez a címe annak a meseboltos utazásnak, amelynek különleges járműveire szeptember 19-én, szombaton 10 órakor, aztán szeptember 20-án, vasárnap 16 órakor szállhat föl a közönség.

Szereplők: Császár Erika, Gyurkovics Zsófia, Kosznovszky Márton, Kovács Bálint, Lukács Gábor. Zeneszerző: Rozs Tamás. Zenei közreműködő: Kiss Dávid. Rendező-dramaturg: Veres András. Menjünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában