Elismerés

2022.10.04. 17:19

Gyenge Tibor lett az Év Zenekari Művésze - Immár negyedszer szavazott rá a zenekar tagsága

Pénteken, a Zene Világnapja alkalmából adta át a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója, Kiss Barna az Év Zenekari Művésze díjat Gyenge Tibornak, amit még júniusban szavazott meg számára - immár negyedszer - a zenekar tagsága.

vaol.hu

Forrás: Facebook/Savaria Szimfonikus Zenekar / Savaria Symphony Orchestra

- Közel harminc éve, hogy a Savaria Szimfonikus Zenekar koncertmestere vagyok. Több mint negyedévszázados munkásságom alatt nemcsak megannyi felejthetetlen szakmai élmény gazdagítja a pályafutásomat, hanem értékes emberi kapcsolatok fűznek a zenekarhoz. Nagyon meghatva és megtisztelve érzem magam, hogy a kollégáim immár negyedszer is megválasztottak az "Év Zenekari Művészének". 

Pár évvel a nyugdíjba vonulásom előtt az idei elismerést úgy érzem, talán egy életműdíjnak is nevezhetjük. Zenekari művészként mindig is igyekeztem a legnagyobb odaadással és legjobb tudásom szerint végezni munkámat. A pályám vége felé tartva remélem, a zene és a szimfonikusok iránti elhivatottságom egyfajta példaként is szolgál majd a következő generációk muzsikusainak - mondta el Gyenge Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában