Vetítés

2022.11.15. 15:00

Szeretet, törődés, odafigyelés - Az időseket köszöntötték Kemeneskápolnán

Az időseket köszöntötték vasárnap Kemeneskápolna közösségi színterében.

vaol.hu

Az összejövetel alkalmat teremtett a jóízű beszélgetésre

Szép számmal érkeztek a település idősek napi köszöntésére vasárnap a falu közösségi színterébe. Először néma főhajtással emlékeztek azokra a nyugdíjastársakra, akik az év során Kemeneskápolnán elhunytak. Sajnos többen kórházi ellátásra is szorultak az elmúlt fél évben - tudtuk meg Csekéné Hóbor Kornélia polgármestertől.

A szeretet, a törődés, az odafigyelés fontosságára hívta fel a figyelmet köszöntőjében a faluvezető, emellett pedig jó egészséget is kívánt a szépkorúaknak. Hemingway gondolatát idézte: "Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."

Csekéné Hóbor Kornélia vetítéssel is készült az alkalomra: Ákos "Minden, ami szép volt" című dala szólt, miközben fotókon elevenedtek meg az elmúlt egy év eseményei, történései. A délután jóízű beszélgetéssel és szeretetvendégséggel zárult, ahol a helyi termékek kerültek előtérbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában